TÁRKI-TUDOK
  Keresés  
      

Kölöknet


Közösségi site a gyerekeik iránt elkötelezett szülőknek.

A TÁRKI-TUDOK szakmai irányításával 2008. májusában egy új közösségi site indult. A honlap érthető, ugyanakkor szakmailag is megalapozott segítséget szeretne nyújtani az iskoláskorú gyerekek szülei számára az igényeiknek leginkább megfelelő oktatási-nevelési intézmény kiválasztásához, a gyereknevelési problémák megoldásához, a szabadidő színvonalas eltöltéséhez. A honlap alkotóinak célja az is, hogy platformot biztosítson a szülők számára, hogy problémáikat egymás közt is megbeszélhessék és tanulhassanak egymástól. Szeretnénk ha a szülők az iskola tudatos fogyasztóivá válhatnának, és minél többet, jobban és pozitívabban kommunikálnának egymással és az iskolával. A honlap számára alapvető a hitelesség és személyesség, ezért jó színvonalú szakemberek segítik munkánkat, akikhez problémájukkal személyesen is fordulhatnak a szülők. A honlap rétegesen építkezik, ahol a nyitó oldalakon a közérthetőség, a szakmai részletekben nem elvesző közelítésmód a jellemző, ugyanakkor további kereséssel az adott téma alaposabb kifejtése is megtalálható, ami módot ad az elmélyülésre, másrészt a szakértővel való kapcsolat lehetőséget ad a személyes jellegű problémák egyéni kezelésére is.

A Kölöknet honlap szakmai koncepcióját a TÁRKI-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ készítette, az oldal működtetésében pedig szakértőként és szakmai felügyelőként is részt vesznek a Központ munkatársai.

hírek

Új Kreatív Partnerség könyv

Megjelent 2018 júniusában a pécsi Kreatív Partnerség matematika pilot programjának és beválásának ismertetése egy gyönyörű könyvben. A kötet különlegessége, hogy a programban az osztályteremben a pedagógusokkal együttműködő művészeket és műveiket is meg lehet ismerni. Ajánljuk mindenkinek szeretettel!


Kreatív Partnerség a Ludwig Múzeumban

A Ludwig múzeumban Közös ügyeink – Együttműködésen alapuló művészeti projektek címmel egy kiállítás nyílt, ami március 18-ig látogatható ingyenesen. A kiállítás egy négyéves nemzetközi program (CAPP – Collaborative Arts Partnership Programme) eredményeit mutatja be a közönségnek, melynek célja, hogy megismertesse a művészekkel az együttműködésen alapuló művészeti gyakorlatot, és támogasson olyan, különféle közösségek bevonásával megvalósuló projekteket, amelyek hatékony megoldást keresnek egy-egy aktuális társadalmi problémára.

média-jelenlét

A kreatív partnerség programról írtak a Marie Claire-ben

A cikk itt olvasható.


A drog és az iskola felelőssége

A szegregátumban élő általános iskolások drogfogyasztását felmérő kutatásunk eredményeit foglalja össze egy bizonyos aspektusból Lannert Judit Tanulópénz blogjának új bejegyzése, ami a Kölöknet oldalon is olvasható.


Nem a tehetséggondozást kellene sulykolni

Lannert Judit az Új Egyenlőségben beszélt a magyar közoktatás gondjairól.


  1035 Budapest, Vihar utca 18. telefon: (+36 1) 887 4851, info@t-tudok.hu