TÁRKI-TUDOK
  Keresés  
      

Nemzetközi Kreatív Oktatási Hálózat (ICEnet)


A T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. lényegesnek tartja az innovatív nemzetközi kutatói és fejlesztői oktatási hálózatokban való részvételt. Ennek jegyében cégünk alapítóként vállal szerepet az International Creative Education Network elnevezésű hálózat (ICEnet- Nemzetközi Kreatív Oktatási Hálózat) létrehozásában, melynek fő célkitűzése a gyermekekben rejlő kreativitás előhívása különböző művészeti tevékenységek által. A hálózat első jelentős vállalkozása az I. Európai Kreatív Szakemberek Fórumának a megszervezése, amelyre 2013. márciusában, Vilniusban került sor. A következő fórum megszervezése jelenleg zajlik. Az ICEnet negyedévente tart ún. steering commettee meetingeket, amelyeken alapítóként részt veszünk.

 A projekttel kapcsolatban bővebb információ itt olvasható. 

 

International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet   International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet

    International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet  
 
hírek

Új Kreatív Partnerség könyv

Megjelent 2018 júniusában a pécsi Kreatív Partnerség matematika pilot programjának és beválásának ismertetése egy gyönyörű könyvben. A kötet különlegessége, hogy a programban az osztályteremben a pedagógusokkal együttműködő művészeket és műveiket is meg lehet ismerni. Ajánljuk mindenkinek szeretettel!


Kreatív Partnerség a Ludwig Múzeumban

A Ludwig múzeumban Közös ügyeink – Együttműködésen alapuló művészeti projektek címmel egy kiállítás nyílt, ami március 18-ig látogatható ingyenesen. A kiállítás egy négyéves nemzetközi program (CAPP – Collaborative Arts Partnership Programme) eredményeit mutatja be a közönségnek, melynek célja, hogy megismertesse a művészekkel az együttműködésen alapuló művészeti gyakorlatot, és támogasson olyan, különféle közösségek bevonásával megvalósuló projekteket, amelyek hatékony megoldást keresnek egy-egy aktuális társadalmi problémára.

média-jelenlét

A kreatív partnerség programról írtak a Marie Claire-ben

A cikk itt olvasható.


A drog és az iskola felelőssége

A szegregátumban élő általános iskolások drogfogyasztását felmérő kutatásunk eredményeit foglalja össze egy bizonyos aspektusból Lannert Judit Tanulópénz blogjának új bejegyzése, ami a Kölöknet oldalon is olvasható.


Nem a tehetséggondozást kellene sulykolni

Lannert Judit az Új Egyenlőségben beszélt a magyar közoktatás gondjairól.


  1035 Budapest, Vihar utca 18. telefon: (+36 1) 887 4851, info@t-tudok.hu