TÁRKI-TUDOK
  Keresés  
      

Konferencia-részvétel


TALIS konferencia

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közoktatásfejlesztési Főosztálya és az EU Kapcsolatok Főosztálya szakmai konferenciát rendezett 2009. október 15-én az Országos Széchényi Könyvtárban Az OECD pedagógus vizsgálat (TALIS)

 

  hazai mutatói a nemzetközi adatok tükrében címmel. A meghívottak a felmérésben részt vett iskolák képviselői, oktatási szakemberek, pedagógus szakmai szervezetek és pedagógus szakszervezetek képviselői. A konferencián Lannert Judit a Tárki-Tudok által végzett Pedagógusok munka- és munkaid?-terhelése cím? kutatás eredményeit ismertette.

 

vissza  


hírek

Új Kreatív Partnerség könyv

Megjelent 2018 júniusában a pécsi Kreatív Partnerség matematika pilot programjának és beválásának ismertetése egy gyönyörű könyvben. A kötet különlegessége, hogy a programban az osztályteremben a pedagógusokkal együttműködő művészeket és műveiket is meg lehet ismerni. Ajánljuk mindenkinek szeretettel!


Kreatív Partnerség a Ludwig Múzeumban

A Ludwig múzeumban Közös ügyeink – Együttműködésen alapuló művészeti projektek címmel egy kiállítás nyílt, ami március 18-ig látogatható ingyenesen. A kiállítás egy négyéves nemzetközi program (CAPP – Collaborative Arts Partnership Programme) eredményeit mutatja be a közönségnek, melynek célja, hogy megismertesse a művészekkel az együttműködésen alapuló művészeti gyakorlatot, és támogasson olyan, különféle közösségek bevonásával megvalósuló projekteket, amelyek hatékony megoldást keresnek egy-egy aktuális társadalmi problémára.

média-jelenlét

A kreatív partnerség programról írtak a Marie Claire-ben

A cikk itt olvasható.


A drog és az iskola felelőssége

A szegregátumban élő általános iskolások drogfogyasztását felmérő kutatásunk eredményeit foglalja össze egy bizonyos aspektusból Lannert Judit Tanulópénz blogjának új bejegyzése, ami a Kölöknet oldalon is olvasható.


Nem a tehetséggondozást kellene sulykolni

Lannert Judit az Új Egyenlőségben beszélt a magyar közoktatás gondjairól.


  1035 Budapest, Vihar utca 18. telefon: (+36 1) 887 4851, info@t-tudok.hu